Maleficent Free Fall

Maleficent Free Fall 1.0

Puzzelspel geïnspireerd op de Disney-film

Maleficent Free Fall is het nieuwe puzzelspel van Disney, geïnspireerd door de gelijknamige film. Erg vernieuwend is het allemaal niet, maar het spel is erg grappig en heeft een uitstekende sfeer. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Duidelijke gameplay
  • Goede moeilijkheidsgraad
  • Uitstekend geluid
  • Overtuigende graphics en animatie
  • Geïnspireerd door de Disney-film

TEGEN

  • Laden kan sneller
  • Geen multiplayer of leaderboard
  • Niet vernieuwend
Meer

Uitmuntend
8

Maleficent Free Fall is het nieuwe puzzelspel van Disney, geïnspireerd door de gelijknamige film. Erg vernieuwend is het allemaal niet, maar het spel is erg grappig en heeft een uitstekende sfeer.

Match edelstenen en behaal doelen

Het doel van het spel is inmiddels bekend uit andere games in het genre: zet drie of meer van dezelfde edelstenen op een rijtje om die te laten verdwijnen en punten te scoren. Daarnaast moet je een aantal targets halen om het level uit te spelen. Hiervoor heb je een beperkt aantal zetten.

Het spel bestaat uit meerdere hoofdstukken die in moeilijkheidsgraad oplopen.

Mocht je je score willen verbeteren, dan is het mogelijk de levels meerdere malen te spelen.

Klassieke gameplay

Maleficent Free Fall speelt gemakkelijk weg. Het spel reageert goed en de bediening is eenvoudig. Geschikt voor elk type speler.

Schitterende sfeer

 

De graphics zijn uitstekend. Er is veel aandacht aan de details besteed en ook de animaties zijn goed. De audio blijft niet ver achter. De muziek en geluidseffecten hebben precies dezelfde donkere sfeer van de film.

Prima puzzel

 

Maleficent Free Fall is absoluut niet origineel. Het match-3 principe kennen we immers al erg lang. Toch slaagt Disney erin een sfeervol en mooi spel te creëren. Door de uitstekende graphics en dito geluid word je al snel ondergedompeld in het uitdagende en charmante spel. Proberen kan altijd, Maleficent Free Fall is gratis verkrijgbaar.

Maleficent Free Fall

Download

Maleficent Free Fall 1.0